Nejnovější recenze ze sekce LED pásky
- 3m LED pásku
- napájecí zdroj
- slušná svítivost
- Funkčnost.
Philips patří k dražšímu osvětlení, ale led pásky jsem od této značky volila z důvodu, že další tři osvětlení už od Philips mám, takže jsem vše chtěla mít spárované v jedné aplikaci. Pásky jsou kvalitní, dobře lepí. Lepili jsme do plastové lišty. Snadná aplikace, ovládání přes aplikaci, vše lehce spárováno.
- intenzivní světlo, možná až moc :)
- jednoduché
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Skvělý produkt
jde zastřihnout a znovu připájet
- Snadná montáž
- dobrá světelnost
- snadná instalace
- součástí vypínač a síťový adaptér
- Nic mě nenapadá.
S výrobkem jsem spokojen, zakoupil jsem jej již podruhé. Skvěle osvětlí například kuchyňskou linku a instalace je opravdu snadná. Stačí nalepit a zapojit do zásuvky.
- funguje dle představ
- věrohodně se měnící barvy
Některé televize už to mají dneska zabudované v sobě, ta moje ještě ne, ale zkusil jsem to a dobře udělal.
Umí to pěkně nasvítit za televizí prostor tak, jak je zrovna obraz na televizi, dělá to dobrou atmosféru a jakoby to zvětšuje ten obraz z televize. Za malý peníze dobrý výkon.
dobrá cena
vše ok
- Kvalita odpovídá ceně .
- senzor
- 3,5 - 5 volt
- svítivost
doporučuji
Vhodné k zadnímu osvětlení TV nebo k pracovnímu osvětlení u PC či NTB
- Svítí pěkně
Koupeno do skříňky s kořenkami. Vypadá to moc pěkně, vidím na cedulky na lahvičkách. Detektor pohybu je super, nemusím na nic sahat, jenom otevřu skříňku. Doporučuji
- splňuje co má
- Potřebné osvětlení ve vozidle
- Jednoduché nastavení
- Ukrytý za monitorech vypadá efekt skvele
- Špatně se instaluje na členitou zadní stranu monitoru - tužší
Na monitory s tenkou vrchní částí a zesíleným spodkem u nohy a konektorů je nutno počítat s tím, že nedolehne na celou plochu. Doporučuji pořádně zarovnat patky, každý stupeň mimo osu je vidět. Naštěstí mám monitor ke zdi, ne do prostoru. Na výsledný efekt to nemá vliv.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »