Nejnovější recenze ze sekce LED pásky
- Buhužel pásek neodpovídá parametrům popisu Skutečnost 10W/m a né psaných 20W/m
Vše v pořádku.
Je to výhoda
- Dost funkcí a super je pogumování
- cena, ale kdyz produkt funguje mizerne, tak to stejne nepomuze
dalkovy ovladac funguje mizerne (spravne fungoval jen 1 ze 3) a svitit zlutou barvou led pasek neumi vubec, celkove dost podprumerny produkt
Led pásek bez dálkového ovládání, ale z velmi intuitivní aplikaci a možnosti integrace do HA. Dobře tvarovatelný pásek s dobře držící lepící páskou.
- Pěkné zpracování,super svítivost
X-SITE SP-200TV
Přidáno: 14. února 2024
(naposledy upraveno 14. února 2024)
Zakoupeno v Electro World
- nizka cena, no ale za nefunkcni produkt vlastne vysoka
Tento produkt jsem koupil uz 2x za sebou. Poprve ovladac nefungoval vubec, tak jsem to vratil. Podruhe uz trochu fungoval, resp. asi 4 tlacitka na ovladaci nefungovala a k tomu to neumi to svitit zlute, misto zlute to sviti zelene, tedy jsem opet vratil. Je to ksunt, ktery by se nemel vubec prodavat...
- Super svítivost, možnost dělení po 1 LED
Pásek má opravdu cca 12W příkon na 1m bere cca 1A. 3M lepení drží, narozdíl od některých levnějších. Rostliny pod RB světlem dobře prosperujou. Používám ale ještě společně s klasickým výkonným bílým teplým páskem a večer ho vypínám.
Vliv na řasy nemužu zatim posoudit, ale záleží podle mně na mnohem vice faktorech..
Celkově pásek naplnil moje očekávání.
- svítivost mohla být lepší
- Easy pairing and installation
- Works well with Google Home
- Android app is well designed
- Price to performance ratio is superb
- Brightness is quite good
- The app cannot accept RGB hex codes, so selecting a specific color from the wheel is not easy. But then this feature has been requested since a long time ago.
Bought two, might even go for more.
Perfektně funguje, splnil moje očekávání.
- Krásně osvití celou místnost
- Přijemná barva
- Da se využít na veškery nabytek
- Šetrné lepidlo
- Instalaci zvládne snad každý
- RGB+CCT
- Po synchronizaci v Hue Sync paráda
- Cutpointy po 25 cm
- Ohýbání, rozdělování pásků na víc menších mnohem komplikovanější než u kdejakých noname pásků
Hezký. Ale drahý. Ale hezký.
- Led světlo
- Bezdotykový spínač
- Samolepící
- funguje
- Lepidlo nedrží vůbec na ničem
- Baterku od ovladače si musíte koupit asi samy v balení není
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »