Nejnovější recenze ze sekce LED pásky
Zpočátku se mi nedařilo odstranit krycí pásku z LED pásky,původně jsem chtěl reklamovat,ale posléze se mi to podařilo a světlo(LED páska) je na místě,manželka spokojena a já taky.
popis souhlasí
- za málo peněz hodně muziky
Přemýšlel jsem jestli to dát jako nevýhodu, ale není. o délce 100mm jednotlivých modulů jsem předem věděl díky dobrému popisku u zboží a vybral jsem si to sám..... tak to nelze dát jako nevýhodu... nakonec byly 100mm moduly tak akorát na to co jsem potřeboval
- výborně svítí
- Bezkontaktní ovládání
- Jednoduchá instalace
- Možnost zkrácení
- S adapterem
- Odpovídá ceně
- Plno funkcí
- Cena odpovídá kvalitě
- Použito v obýváku jako hlavní světlo a super spokojenost
- Doporučuji
Vědět před rokem když se rekonstruoval být že tyto pásky plně nahradí normální světlo, tak jsme si je nechali natáhnout po celém bytě. Plno funkcí a super využití.
dobrý osvit
Silný světelný zdroj, vyžil jsem z něj jen 2/3 zbytek jsem použil na druhou TV a 1/3 vodorovně za televizí stačila
- Příjemná barva světla
- kvalita
- Snadná instalace
- Dlouhý kabel
V šatníku i na kuchyňskou linku svítí suprově
- Dobrá cena
- rychlé doručení spokojenost
Chce to trošku zručnosti se zapojením
- pod postel bezva
Trošku problematické napojení kabelem, ale jinak dobrý produkt
svítí jak má
- Kvaltní
- Jednoduchá instalace
- Po mnoha pokusech nešel LS3 připojit do apple homekitu. ( podotýkám, že smart zásuvky vocolinc šli bez problému ! )
Nesčetně pokusů o připojení do apple homekitu bez jakékoliv šance, restart iphone 13 pro max, restart routeru, další a další pokusy dle popisu možných chyb. (Podotýkám, že 2 zásuvky VP3 připojeny za cca 10 minut. Kamera Vocolinc taktéž připojena za 15 minut.)
- Nemam v garazi elektrinu,toto je idealni reseni.
- Nevim